Vereeckenstraat 73 B-9308 Gijzegem (Aalst)

let it fleet uses cookies to improve your website experience. Read more
BlogsNews

Heb je ons gespot op FLEET.TV?

29 September 2022

Heb je ons gespot op FLEET.TV?

Vorig weekend waren we met let it fleet te zien op FLEET.TV, hét autoprogramma op Kanaal Z. We vertelden er hoe we onze klanten helpen met het naadloos organiseren van hun bedrijfsmobiliteit. Hierbij kwamen drie voorname problemen aan bod: car policy levels bepalen, analyse naar potentieel voor elektrificatie en alternatieve mobiliteit binnen het personeelsbestand, en het erg arbeidsintensieve bestelproces. Heb je de uitzending gemist? Kijk onderaan deze blog integraal naar onze passage!

let it fleet, FLEET.TV, Kanaal Z (25/09/2022)

 

Hoe moet ik de budget levels van mijn car policy instellen?

Een veelvoorkomend probleem waarmee bedrijven worden geconfronteerd is het instellen van de budget levels. Door het sterk veranderende aanbod en de prijsstijgingen is het zo dat bedrijven op vandaag niet goed weten hoe ze hun car policy budget levels precies moeten instellen. Werknemers kunnen vaak niet meer dezelfde wagen bestellen als degene waar ze vandaag mee rijden, of een aantrekkelijk elektrisch aanbod binnen hun level ontbreekt.

Uiteraard is een aantrekkelijk (elektrisch) aanbod in de verschillende levels wenselijk. Bij let it fleet helpen we onze klanten hiermee met onze budget configurator, die toelaat het wagenaanbod onder verschillende budgetvoorwaarden te simuleren. Neem gerust een kijkje op onze vorig blog, die de budget analyse in actie toont.

 

Wat is het potentieel voor mobiliteit en elektrisch laden, binnen mijn personeelsbestand?

Bij het opstellen van een geïntegreerde mobility policy willen bedrijven graag een zicht op het potentieel van elektrisch laden en de bereikbaarheid van hun kantoor met alternatieve mobiliteitsvormen. Met in-house gebouwde analyse software helpt let it fleet voor een bedrijf inschatten hoeveel mensen thuis kunnen laden, en hoeveel er publiek kunnen laden, zodat budgetvoorziening en beleid daarop afgestemd kunnen worden. Daarnaast kan met de routing software een realistisch potentieel van verschillende alternatieve modi ingeschat worden. Wij raden aan om deze analyse te combineren met onze optionele personeelsbevraging, die zorgt – naast betrokkenheid van uw werknemers in het project – voor diepgang en belangrijke nuances rond potentieel, verwachtingen en bezorgdheden.

 

Hoe kan ik de administratieve last voor werknemers en Fleet & Mobility managers verlagen?

We zien dat de operationele processen, zoals het bestelproces van de wagens, meestal een arbeidsintensief en on-transparant proces is, voor zowel de werknemer als de fleet & mobility manager. Het process vereist veel manuele coördinatie en opvolging van de fleet managers, terwijl het voor een groot deel automatiseerbare taken betreft. let it fleet heeft daarom een ordering tool ontwikkeld die het proces eenvoudiger en transparanter maakt, en die bovendien ook toelaat gemakkelijk onderliggend met meerdere leasemaatschappijen te werken, en zo te bestellen aan een markt-conforme prijs. In tijden van budgettaire druk is een multi-supplier set-up namelijk geen overbodige luxe. Door de integratie met leveranciers en partners streven we zo naar het naadloos organiseren van de bedrijfsmobiliteit.

 

Bekijk de video hier:

 

Meer weten over let it fleet, of graag eens een vrijblijvend gesprek om het over het mobiliteitsproject binnen jouw bedrijf te hebben? Aarzel niet om ons te contacteren!

Posted in BlogsNews

More Blogs

View all Blogs

Send us a message

Ready to get started? Get in touch!

Companies of all sizes trust let it fleet to understand existing conditions, plan and design better mobility policies, and support the implementation and execution of those. Contact us to find out how let it fleet can help you.

Reach out via the form, or alternatively:
info@letitfleet.com
+32 470 94 59 80